Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: „Şcoala Altfel” pentru copiii din Gârbova. Peste 100 de elevi şi preşcolari, în excursii la Sibiu şi Târgu Mureş

FOTO: „Şcoala Altfel” pentru copiii din Gârbova. Peste 100 de elevi şi preşcolari, în excursii la Sibiu şi Târgu Mureş

8 iunie 2017 Actualitate
19074920_1338448602936535_490583506_oA fost “Săptămâna altfel” şi la şcoala şi grădiniţa din Gârbova. Peste 100 de preşcolari şi elevi au fost în excursii, unii dintre ei la Sibiu, ceilalţi la Târgu Mureş. Au avut ocazia să vadă locuri interesante şi să se distreze.

Cadrele didactice de la Şcoala Gimnazială şi Grădiniţa cu Program Normal din Garbova au organizat săptămâna aceasta, în cadrul programului „Şcoala altfel”, două excursii interesante pentru copii.

Prima “expediţie” a fost la Sibiu, cu preşcolarii şi şcolarii claselor mici, iar a doua la Târgu-Mureş, cu elevii claselor mai mari.

“Deşi am avut două zile diferite din punct de vedere meteo, veselia, buna dispoziţie şi încântarea copiilor şi a cadrelor didactice a fost aceeaşi”, spune educatoarea Delia Lupean.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575575Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.