Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Se repară podurile din Cetatea Alba Carolina. Costuri de 666.000 lei din garanția de bună execuție

FOTO: Se repară podurile din Cetatea Alba Carolina. Costuri de 666.000 lei din garanția de bună execuție

24 noiembrie 2017 Actualitate


Lucrările de refacere a podurilor de lemn din Cetatea Alba Carolina sunt în plină desfășurare.  666.000 lei cu TVA costă reparațiile la toate pasarele. În luna septembrie s-a dat ordinul de începere, iar în acest moment se lucreză la podul din Parcul Unirii. Au fost schimbate grinzile, iar acum se monteză scândurile.

Problema podurilor de lemn din interiorul Cetății este una destul de veche. La fiecare 5 luni apare câte o scândură ruptă, cuie ieșite în afară sau alte stricăciuni ce pot pune în pericol trecătorii.

Pentru a remedia această situație, Primăria a organizat în luna septembrie o licitație pentru „Lucrări pentru remedierea pasarelelor de lemn din cetatea Alba Carolina – municipiul Alba Iulia”.

Din cele două oferte depuse, câștigătoare a fost o firmă din comuna Bistra, SC TRANSILVANIA PREST SOLUTIONS SRL.  Potrivit edilului, banii cheltuiți acum pentru reparaţii sunt din garanția de bună execuție, costul total fiind de 666.000 lei cu TVA.

“ Dincolo de podine ne preocupă toate elementele structurale. Luate la decojit, tratat, vopsit etc. Am identificat problema, am găsit soluția și ne apucăm de treabă. Să dea Dumnezeu să țină și vremea! Costul total este de 666 000 lei cu TVA”, potrivit postării pe Facebook.

foto: Cosmin Szekely

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.