Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Simulare de INCENDIU la arhiva Centrului Militar Judeţean Alba. Cum au intervenit pompierii

FOTO: Simulare de INCENDIU la arhiva Centrului Militar Judeţean Alba. Cum au intervenit pompierii

12 octombrie 2017 Actualitate


DSC_0586Forţele de intervenţie de la Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba au acţionat, joi, de la ora 10.00, în cadrul unei simulări de incendiu, la Centrul Militar Judeţean Alba.

A fost simulat un incendiu la arhiva unităţii. Echipa de intervenţie proprie a acţionat în primă fază cu mijloacele din dotare, a fost apelat serviciul de urgenţă 112 şi în cel mai scurt timp au sosit în unitate 3 autospeciale (din care şi o ambulanţă) cu personal autorizat în aceste cazuri.

Potrivit scenariului exerciţiului, ăn arhivă s-a constatat că o persoană, încercând să stingă incendiul, a rămas captivă în încăperea respectivă. A intervenit echipa de căutare-salvare care a scos persoana vătămată în curte, i-a fost acordat primul ajutor de către paramedici şi i-au fost verificate semnele vitale. Între timp, pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să stingă incendiul izbucnit.

La finalul activităţii, personalul autorizat a făcut o prezentare privind manevrele de prim ajutor. Personalul unităţii a constatat cum se face mobilizarea persoanelor încarcerate sau accidentate, monitorizarea unei persoane intoxicate cu dioxid de carbon, acţiuni privind eliberarea căilor respiratorii şi manevra Heimlich.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602572


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.