Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Statui vivante, în Cetatea Alba Carolina. Atracții inedite pentru albaiulieni și turiști, la Alba Fest 2017

FOTO: Statui vivante, în Cetatea Alba Carolina. Atracții inedite pentru albaiulieni și turiști, la Alba Fest 2017

3 iunie 2017 Actualitate
collageCinci statui vivante i-au întâmpinat pe albaiulienii și turiștii aflați în trecere sâmbătă, în jurul orei 17.00, pe pietonala Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina. Atracțiile inedite nu au trecut neobservate, trecătorii oprindu-se pentru a le admira sau a se fotografia cu acestea.

Îmbrăcați în costume inedite și machiaj de culoare albă, personajele misterioase au stat aproape nemișcate, pe pietonala Mihai Viteazul, în zona Piața Cetății din Alba Iulia, atrăgând privirile trecătorilor ca un magnet. Puțini au rezistat tentației de a se fotografia cu acestea.

Animația stradală face parte din programul Alba Fest 2017. Începând cu ora 19.00, distracția va continua în cea de-a doua seară de concerte, la Alba Iulia. Pe scena amplasată în Piața Cetății vor urca Smiley, Lora, Damian & Brothers şi Cristina Bălan.

Vezi și FOTO-VIDEO: ALBA FEST 2017. „Sesiune” de distracţie la Alba Iulia cu Delia, The Motans, Ami, Deepcentral şi Dorian Popa

URL scurt: http://alba24.ro/?p=574241Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.