Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO Știrea TA: Dacă nu te scufunzi în noroaie, te îneacă praful. Strada Gladiolelor din Alba Iulia, lăsată spartă de mai bine de un an

FOTO Știrea TA: Dacă nu te scufunzi în noroaie, te îneacă praful. Strada Gladiolelor din Alba Iulia, lăsată spartă de mai bine de un an

5 iulie 2017 Actualitate


Image-5A trecut mai bine de un an de când au început lucrările de schimbare a conductelor pe strada Gladiolelor din Alba Iulia și, deși acestea au fost finalizate, stradă arată ca după război. În urma lucrărilor au rămas gropi, pietre și noroi de care autorităților nu pare să le pese. Oamenii care locuiesc în zonă au ajuns la capătul răbdărilor mai ales că vara strada este plină de praf, iar când plouă plină de noroi, motiv pentru care au decis să apeleze la presă în speranța că vocea lor va fi auzită.

„Va trimit aceste poze în speranța că poate dacă voi luați atitudine cineva o sa răspundă pentru „lucrările” de care nu scăpăm de peste 1 an. Vorbesc de strada Gladiolelor, în zona centrală din oraș. Aceasta strada a fost spartă, refăcută, spartă din nou și tot așa de câțiva ani încoace. Nimic nou până acum, doar știm exact cum se fac lucrările în oraș, trebuie executate de mai multe ori ca să justifice probabil sumele uriașe care se plătesc. Doar ca, la ultima ” lucrare ” s-a spart toată strada, cap coadă și uite așa cum va trimit detaliat în pozele atașate arată de cel puțin 1 an.

Imaginați -vă când trec mașinile cu sau fără viteza cât praf și mizerie lasă în urmă, să nu mai zic de pietrele sărite în garduri, alte mașini sau chiar oameni care au nenorocul sa fie aceasta stradă. Ma repet, în speranța ca poate voi reușiți mai multe decât noi, măcar detalii de ce nu se asfaltează dacă nu chiar sa se sesizeze autoritățile responsabile și să rezolve” ne spune un cetățean care locuiește pe strada Gladiolelor din Alba Iulia.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581562


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.