Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi ambulantă, în zona unui baraj de acumulare din Munții Apuseni

FOTO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi ambulantă, în zona unui baraj de acumulare din Munții Apuseni

27 decembrie 2017 Actualitate


Noi imagini cu deșeuri și gunoaie aruncate în natură au fost surprinse, în preajma Crăciunului, în zona Munților Apuseni din județul Alba. Zăpada nu a reușit să „acopere” peisajul dezolant de pe marginea drumului situat în zona unui baraj de acumulare, baraj care este și sursă de alimentare cu apă a unor localități din aval. „Nu se autosesizează nimeni?” a scris un cetățean, pe rețeaua de socializare Facebook. 

„Ce mai e de zis? Astfel de „comportamente” întâlnim, din păcate, mai la tot pasul, în imediata vecinătate a localităților și a cursurilor de apă. Când o să învățăm să înțelegem și să respectăm natura, să ne respectăm pe noi însine, să-i respectăm pe ceilalți? Ceea ce vedeți în imaginile de mai jos, surprinse în preajma Crăciunului, este revoltător, cu atât mai mult că groapa de gunoi ambulantă este situată în preajma/deasupra unui baraj de acumulare, baraj care este și sursa de alimentare cu apă a unor localități din aval, localități cu o populație însumată de peste zece mii de locuitori. Oare autoritățile cu competențe în domeniu nu pot face nimic pentru a stopa nesimțirea celor care își bat joc de noi, de restul…? Nu se autosesizează nimeni ?”, a scris un cetățean, care a surprins și publicat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998.


• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.