Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Capcană pentru trecătorii neatenţi, pe podul de la Oarda de Jos. “E aşa de mai bine de două luni”

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Capcană pentru trecătorii neatenţi, pe podul de la Oarda de Jos. “E aşa de mai bine de două luni”

12 iunie 2017 Actualitate
IMG-20170612-WA0000Pericolul ce poate fi reprezentat pentru unii trecători neatenţi o crăpătură în asfalt, pe podul din Oarda de Jos, la ieşire spre Limba, a fost sesizat de un cititor Alba24. Fisura lărgită în asfalt s-a transformat, în timp, într-o groapă, între carosabilul rutier şi trotuar. Nu este semnalizată şi s-ar putea produce accidente, spune cititorul.

“Groapă nesemnalizată. Capcană pentru copii, biciclişti, pietoni. Locaţia: Oarda de Jos, strada Dumbrăviţei, podul de pe drumul spre Ciugud. Groapa zace de mai bine de 2 luni. Poate se vor lua măsuri după ce o să cadă cineva acolo”, este mesajul cititorului Alba24.

Desigur, având în vedere că groapa e acolo de câteva luni, probabil localnicii ştiu să o ocolească. Nu şi alţii, care au drum în zonă şi pentru care este mai greu de observat, mai ales la ceas de seară.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

URL scurt: http://alba24.ro/?p=576368Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.