Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina de teren parcată pe trotuar, printre pietoni, la Alba Iulia

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina de teren parcată pe trotuar, printre pietoni, la Alba Iulia

17 iulie 2017 Actualitate


20180232Încă un exemplu de parcare cel puţin neinspirată a fost adusă în atenţie de un cititor Alba24. Cazul a fost surprins în imagini, luni, 17 iulie, în jurul orei 13.00, pe Bulevardul Revoluţiei din Alba Iulia.

Poate avea de făcut cumpărături urgente, ori rezolvată o tranzacţie ce nu m ai suferea amânare sau şoferul nu este din oraş şi nu a fost atent că este o zonă restricţionată pentru parcare pe trotuar, însă indiferent de scuza pe care i-o putem oferi, nu a trecut de „vigilenţa” participanţilor la trafic, ce au sesizat alegerea nu prea inspirată de a se „cocoţa” pe spaţiul rezervat pietonilor.

Chiar dacă trecătorii aveau loc să se strecoare pe lângă automobil, cei care circulau cu cărucioare pentru copii poate nu aveau aceeaşi posibilitate.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583949


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.