Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina la aruncat deşeuri din construcţii, în natură, la Oarda de Sus

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Cu maşina la aruncat deşeuri din construcţii, în natură, la Oarda de Sus

6 iulie 2017 Actualitate


19883853Încă un caz în care deşeuri sunt „depozitate” la întâmplare a fost sesizat, de data aceasta la Oarda de Sus. Imagini o camionetă din care erau aruncate materiale de construcţii, pe marginea drumului, pe spaţiul verde au fost surprinse de o localnică.

Potrivit cititoarei Alba24, maşina a mai fost văzută în aceeaşi situaţie, de mai multe ori.

“Câtă lipsă de educație și de bun simț trebuie să ai ca să faci ceea ce a făcut individul care a condus mașina din imagine? Locația: Oarda de Sus, în apropierea bisericii, astăzi 6.07.2017 ora 11.00. Individul circula cu o viteză nebună, pe drum neasfaltat, ridică un nor de praf în urma lui și descarcă camioneta plină de moloz în natură… se urcă liniștit în camionetă și demarează… NU este prima dată când se întâmplă acest lucru în aceeași zonă, nimeni nu ia atitudine”, a transmis cititoarea Alba24.

Pentru depozitarea deşeurilor, fie ele menajere ori industriale, Poliţia Locală dă amenzi în cuantum de 400 de lei. În cazul în care se constată că a fost şi poluat mediul, sancţiunile sunt mai dure.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581649


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.