Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: În concediu, la volan, pe drumurile aglomerate din România. Răbdarea şoferilor, pusă din nou la încercare, pe DN1, spre Alba Iulia

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: În concediu, la volan, pe drumurile aglomerate din România. Răbdarea şoferilor, pusă din nou la încercare, pe DN1, spre Alba Iulia

20 iulie 2017 Actualitate


IMG-20170720-WA0010Aglomeraţia pe DN1, în apropiere de Alba Iulia, nu mai este o surpriză pentru cei care circulă frecvent în zonă. Dar parcă este şi mai greu de suportat, acum, în perioada concediilor, când majoritatea celor care sunt nevoiţi să aştepte în coloană ar vrea să uite de stresul de zi cu zi.

Mai ales la ore de vârf, se formează coloane de maşini şi se circulă cu viteza melcului. Cititori Alba24 au sesizat din nou situaţia şi au transmis imagini pe adresa redacţiei sau le-au postat pe reţeaua de socializare.

În aşteptarea viitoarei autostrăzi Sebeş-Turda, şoferii care circulă pe tronsoanele Aiud-Alba Iulia sau Sebeş-Alba Iulia îşi pun nervii şi răbdarea la grea încercare. Desigur, sunt şi alte zone din ţară în care traficul este aglomerat, mai ales acum în perioada concediilor, iar circulaţia îngreunată de pe DN1, în apropiere de Alba Iulia este deja la ordinea zilei.

La Teiuş, spre exemplu, au putut fi observaţi în trafic poliţişti care dirijau circulaţia, încercând să fluidizeze traficul, în jurul orei 17.30. Cu toate acestea, numărul mare de maşini nu le-a făcut misiunea mai uşoară.

Centrul InfoTrafic al Poliţiei Române a anunţat, joi după-amiaza, valori de trafic intense în mai multe zone din ţară, în special în apropierea locaţiilor turistice. Poliţiştii recomandă şoferilor să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită şi să adopte o conduită preventivă la volan.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=584719


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.