Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare improvizată pe trotuar, în Cetatea Alba Carolina. Cum a ocolit un șofer stâlpii ce blocau accesul

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcare improvizată pe trotuar, în Cetatea Alba Carolina. Cum a ocolit un șofer stâlpii ce blocau accesul

10 octombrie 2017 Actualitate


collagesofUn nou caz de parcare mai puțin „inspirată” a fost semnalat, de această dată, în Cetatea Alba Carolina. Un cititor Alba24 a surprins un șofer care și-a lăsat mașina pe trotuar-ul „îngrădit” cu stâlpi montați tocmai pentru a bloca accesul autoturismelor, în zona Catedralei Reîntregirii din Alba Iulia.

Pe imagini se poate observa o mașină înmatriculată în județul Mureș, lăsată de șofer pe trotuarul de pe strada Unirii, între Catedrala Reîntregirii și Muzeul Național al Unirii. În zonă, pe marginea trotuarelor sunt montați stâpli metalici pentru a bloca accesul autovehiculelor pe spațiul destinat pietonilor.

„Unii șoferi sunt mai presus și de lege, nu au frică și încalcă toate regulile din Cetatea Alba Carolina”, a transmis cititorul Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602150


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.