Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare „inexplicabilă” într-o intersecţie din centrul municipiului Alba Iulia

FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Parcare „inexplicabilă” într-o intersecţie din centrul municipiului Alba Iulia

4 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


Cei care au trecut luni dimineaţa prin centrul oraşului Alba Iulia au putut observa încă un exemplu de parcare inexplicabilă. Un autoturism Opel era oprit în dreptul unei treceri de pietoni, în intersecţie, în zona Piaţa I.I.C. Brătianu.

Cititorul Alba24 care a transmis fotografiile spune că este posibil ca maşina să se fi defectat, altfel nu-şi explică de ce a ales şoferul să-şi oprească maşina acolo, având în vedere că foarte aproape sunt locuri de parcare.

UPDATE: Un bărbat care spune că este proprietarul maşinii a precizat pentru Alba24 că a fost nevoit să lase maşina acolo pentru că i s-a defectat motorul şi, din cauza unor probleme medicale, nu a putut muta autoturismul în parcarea din apropiere. A anunţat Poliţia despre situaţie, aşteptând ajutor de la tractări.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp:: 0728950998
• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.