Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcări „după placul fiecăruia”, la Alba Iulia. Autoturisme „rătăcite”, în parcarea unui supermarket

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Parcări „după placul fiecăruia”, la Alba Iulia. Autoturisme „rătăcite”, în parcarea unui supermarket

5 iulie 2017 Actualitate


collage33Continuăm seria parcărilor „inspirate” cu un alt exemplu de autoturisme „uitate”, de această dată, în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Pe imaginile surprinse de un cititor Alba24 se pot observa două mașini „rătăcite” pe aleea de acces, deși în zonă erau mai multe locuri de parcare libere.

Imaginile au fost surprinse miercuri, 5 iulie, în jurul orei 12.00, în parcarea unui supermarket din Alba Iulia. Pe imagini se pot observa două mașini marca Opel respectiv Ford, „uitate” pe aleea de circulație a autovehiculelor din interiorul parcării.

Nesimțirea nu are limite. Parcarea e goală, dar totuși, unii nu vor să vadă”, a transmis cititorul Alba24.

În unul din cazuri s-ar părea mai degrabă că șoferul autoturismului a uitat să tragă frâna de mână, mașina ajungând practic în mijlocul aleii. Oricare ar fi circumstanțele, cert este că situația nu a trecut „nesancționată” de cei care au trecut prin zonă.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581425


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.