Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Peisaj dezolant, la Alba Iulia. Deşeuri şi resturi menajere, aruncate la întâmplare, la doi pași de grădiniță

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Peisaj dezolant, la Alba Iulia. Deşeuri şi resturi menajere, aruncate la întâmplare, la doi pași de grădiniță

10 iulie 2017 Actualitate


collage2Din seria locurilor „împânzite” de gunoaie, un cititor Alba24 a surprins pe imagini un peisaj dezolant în spatele blocurilor situate pe strada Gheorghe Șincai din Alba Iulia. Resturi din construcții, cauciucuri și alte deșeuri stau împrăștiate pe zeci de metri pătrați într-o parcare aflată în imediata vecinătate a Grădiniței cu Program Normal nr. 10 din municipiu.

Deșeurile și resturile menajere, aruncate la întâmplare în parcarea din zonă, constituie un adevărat focar de infecție.

„Oameni fără simț civic. Așa arată parcarea din spatele restaurantului Ardealul”, a transmis cititorul Alba24.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582448


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.