Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: S-au săturat de promisiunile primarului. Localnicii de pe o stradă din Ighiu și-au „reparat” singuri drumul

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: S-au săturat de promisiunile primarului. Localnicii de pe o stradă din Ighiu și-au „reparat” singuri drumul

12 iulie 2017 Actualitate


drum peticitCalvarul drumurilor pline de noroi şi gropi îi afectează atât pe pietoni, cât şi pe şoferi. În localitatea Ighiel, comuna Ighiu, mai mulți cetățeni au pus mâna pe lopată și au acoperit gropile din stradă.

Pe străzile neasfaltate și pline de gropi, cele mai mari probleme apar atunci când plouă. Drumurile sunt acoperite de noroi, iar gropile se umplu cu apă, spre exasperearea şoferilor și pietonilor care abia mai au pe unde să le ocolească.

Pe imaginile surprinse de un cititor Alba24 în Ighiel, comuna Ighiu, se pot observa zeci de gropi acoperite cu pământ și pietriș. Inițiativa aparține unor cetățeni din localitate, care s-au săturat de „promisiuni” din partea autorităților locale.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582955


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.