Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Semnalizare ridicolă pe o stradă din Cugir. Oricine poate cădea într-o groapă, „cu excepția riveranilor”

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Semnalizare ridicolă pe o stradă din Cugir. Oricine poate cădea într-o groapă, „cu excepția riveranilor”

13 iulie 2017 Actualitate


cu exceptia riveranilorPe strada Nicolae Bălcescu din Cugir, oricine poate să cadă într-o gaură căscată în carosabil, aproape de un canal, cu excepția riveranilor. Aceștia nu au voie. Riveranii sunt protejați de autorități și sunt rugați, printr-un panou amplasat strategic lângă o balustradă, să nu cadă în respectiva gaură neagră. 

Nici copiii riveranilor care merg la o școală cu clasele 1-4 din zonă n-au voie să cadă acolo. Cel puțin cei care știu să citească. Copiii celor care nu sunt riverani, pot face ce vor după ce ies de la școală, mai ales că nu departe mai au la dispoziție o gură de canal neastupată și veritabilă, de data asta.

Nici persoanele bețive, dar riverane, n-au voie să cadă în respectiva groapă atunci când vin de la cârciumă. Ea este rezervată doar pasionaților de senzații tari combinate cu alcool care nu sunt din cartier.

Dincolo de ridicolul modului în care autoritățile locale ”au rezolvat” problema, riscul este unul serios, mai ales că este vorba despre una dintre cele mai circulate străzi din Cugir.

Fotografiile au fost postate pe facebook de un cetățean indignat:

”De ca. 3 săptămâni se pot vedea pe str. N. Bălcesu, intens circulată, două guri de canal distruse. Nu am înțeles mesajul de avertizare. „Este permisă căderea în canal doar celor care nu sunt riverani?”.
Se mai ocupă cineva de administrarea orașului?”

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

cu exceptia riveranilor 1 cu exceptia riveranilor 3

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583135


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.