Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO Știrea TA: S-a găsit „soluția” semnalizării sensului giratoriu din Ampoi 1. Un coș de gunoi ține loc de indicator

FOTO Știrea TA: S-a găsit „soluția” semnalizării sensului giratoriu din Ampoi 1. Un coș de gunoi ține loc de indicator

15 octombrie 2017 Actualitate


22538241_1268740529939137_43018116_nSensul giratoriu din zona cartierului Ampoi 1 din Alba Iulia a fost în repetate rânduri subiect de discuție din cauza faptului că este foarte mic și nesemnalizat. Pentru a rezolva problema vizibilității acestuia oamenii au găsit singuri o „soluție”. Au pus în mijlocul sensului un coș de gunoi.

„Sens giratoriu Ampoi 1, noua metoda de semnalizare sau altă invenție drăcească a Primăriei? Voi ce credeți?” spune albaiulianul care a surprins imaginile cu sensul semnalizat de un coș de gunoi.

Acest giratoriu de pe strada Tudor Vladimirescu a fost mult dezbătut în momentul în care a fost propus spre realizare. Se pare că oamenii care se opuneau acestei „construcții” au avut dreptate întrucât circulația este mai mult încurcat decât fluidizată, iar pentru că nu este semnalizat corespunzător și orice șofer poate trece peste el fără probleme, s-a găsit „soluți”.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

URL scurt: http://alba24.ro/?p=603173


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.