Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO Știrea TA: Semnele rutiere trebuie respectate doar de oamenii de rând. Poliția poate parca și în locuri nepermise

FOTO Știrea TA: Semnele rutiere trebuie respectate doar de oamenii de rând. Poliția poate parca și în locuri nepermise

9 iulie 2017 Actualitate


19198548_1047784698686112_351144319_nPolițiștii din Alba au fost din nou prinși  „pe picior greșit” după ce au parcat într-un loc în care acest lucru este interzis. Imagini cu o mașină a poliției locale din Zlatna, oprită imediat după indicatorul care interzice acest semna, au fost surprinse de un cititor Alba24.ro, pe o stradă din Alba Iulia.

Legile par a fi făcute doar pentru a fi încălcare de cei care ar trebui să-i sancționeze pe cei care se abat de la ele. Tot mai multe persoane ne transmit imagini cu mașini ale poliției parcate fără interes, pe borduri, sau chiar în locuri interzise, cum este cazul de față.

Un cititor Alba24, a transmis mai multe imagini cu poliția locală din Zlatna oprită sau parcată într-un loc în care semnul arată că acest lucru este interzis.

Imagini cu parcările total neinspirate ale polițiștilor au mai fost surprinse de cetățenii din Alba.

VEZI: ȘTIREA TA pe Alba24: „Lecții” de parcări neregulamentare, „predate” de polițiștii locali din Sebeș

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582073


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.