Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO „Vacanță în siguranță”: Polițiștii din Alba au continuat activitățile de informare, în centrele de tineret și casele de tip familial din județ

FOTO „Vacanță în siguranță”: Polițiștii din Alba au continuat activitățile de informare, în centrele de tineret și casele de tip familial din județ

14 iulie 2017 Actualitate


vacanta in siguranta ipj albaActivitățile informativ – preventive derulate de poliţiştii din Alba, împreună cu reprezentanţi ai instituţiilor partenere, în cadrul proiectului „Vacanţă în siguranţă” au continuat, în perioada 6-14 iulie. 

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din IPJ Alba, împreună cu reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Alba, au desfăşurat activităţi informativ – preventive adresate copiilor şi tinerilor, menite a spori gradul de siguranţă a acestora pe perioada vacanţei de vară.

Aproximativ 70 de minori din judeţele Braşov, Mureş şi Alba, aflaţi în Centrul Misionar pentru Tineret Cetea, organizat de către Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia şi copii instituţionalizaţi în Casa de Tip Familial nr. 9 Bărăbanţ şi Centrul Primire în Regim de Urgenţă „Pinocchio” din municipiul Alba Iulia au primit sfaturi utile pentru siguranţa lor.

Elevii au fost sfătuiţi să nu părăsească taberele şi centrele, fără încuviinţarea supraveghetorilor şi au fost informaţi despre importanţa respectării regulilor de circulaţie, consecinţele psiho-socio-juridice ale consumului de droguri şi despre prevenirea traficului de persoane.

Pe perioada vacanţei de vară, poliţiştii vor continua să desfăşoare activităţi de informare şi în alte locuri de agrement sau de petrecere a timpului liber din judeţ, adresând recomandări şi sfaturi antivictimale şi antiinfracţionale.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583410


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.