Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • FOTO/ VIDEO: Accident la intersecția bulevardelor Moților cu Republicii din Alba Iulia. Taximetrist rănit după ce mașina i-a fost lovită de un Audi

FOTO/ VIDEO: Accident la intersecția bulevardelor Moților cu Republicii din Alba Iulia. Taximetrist rănit după ce mașina i-a fost lovită de un Audi

15 iulie 2017 Eveniment


accident 1Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 23,30 la intersecția B-dul Moților cu  Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în zona OMV- Profi. O persoană a fost rănită și transportată la spital. A fost necesară și intervenția pompierilor din cauză că la una dintre mașini exista pericolul de incendiu. O cantitate semnificativă de benzină s-a scurs pe asfalt. Pompierii și polițiștii au asigurat zona și au îndepărtat benzina cu apă.

Din primele date, șoferul unuia dintre autoturisme- un Audi – care circula dinspre cartierul Ampoi pe b-dul Republicii nu s-a asigurat în intersecție și a lovit un Taxi care mergea pe bdul. Moților. Autoturismele au fost avariate, iar soferul taxiului a fost rănit și transportat la spital.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583538


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.