Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO-VIDEO: Cele mai frumoase biciclete au colorat Cetatea Alba Carolina. S-a pedalat cu bucurie la ediția a V-a Skirt Bike la Alba Iulia

FOTO-VIDEO: Cele mai frumoase biciclete au colorat Cetatea Alba Carolina. S-a pedalat cu bucurie la ediția a V-a Skirt Bike la Alba Iulia

9 iulie 2017 Actualitate


IMG_8456Alba Iulia a pedalat cu bucurie la cea de-a V-a ediție Skirt Bike, cea mai chic paradă cu biciclete conduse de fete cochete și băieți cool. Chiar dacă ploaia a încurcat planurile, participanții la eveniment nu s-au lăsat speriați. Tema  din acest an a fost „bucuria”, iar un accesoriu obligatoriu tuturor participanților a fost „zâmbetul”.  Fiecare bicicletă a primit un număr care va avea și un spațiu unde se va nota un motiv de bucurie. La finalul traseului, pe participanți îi așteaptă o tombolă cu premii numeroase, marea surpriză fiind chiar o bicicletă Pegas.

„ Da, chiar aceasta este tema: bucuria! Pentru că plimbarea cu bicicleta, faptul că suntem elegante și aranjate chiar și atunci când suntem pe două roți și frumoasa cetate în care vom pedala sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să fim bucuroși. Dar pe lângă flori, baloane și panglici multicolore, va mai fi un accesoriu obligatoriu tuturor participanților: zâmbetul!”, au transmis organizatorii.

IMG_8471Traseul din acest an a avut 6 kilometri și, așa cum unul dintre cei mai tineri participanți a spus, „are formă de o baghetă cu stea magică în vârf”.

Participanții au padalat așadar pe traseul Esplanada Catedralei Romano-Catolice “Sf. Mihail” – trecere prin Poarta a IV-a și a V-a – ieșire prin Poata a VI-a în zona Arhivelor Naționale – intrare în șanțurile cetății în dreptul Arhivelor Naționale – Latura de Vest (Aleea Sf. Capistrano) – Latura de Nord (Grădina Romană) – Latura de Est (trecere pe sub podul de la Poarta a III-a) – Latura de Sud – regrupare în Latura de Vest – ieșire din șanțurile cetății spre Arhivele Naționale – Casa de Cultură a Sindicatelor – pista de biciclete de pe bd-ul. 1 Decembrie 1918 – intersecție cu str. Cloșca (în dreptul Hotelului Cetate) – str. Cloșca – bd. Revoluției (urmărind sensul giratoriu) – bd. Transilvaniei (urmărind sensul giratoriu) – pista de biciclete bd. Transilvaniei – pasaj bdul. 1 Decembrie 1918 – Parcul Unirii – Piața Tricolorului – str. N. Iorga – str. Păcii – Framm’s.

[embedded content]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=582108


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.