Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Eveniment
  • FOTO-VIDEO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia, deschis de Ziua Națională a României

FOTO-VIDEO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă de la Alba Iulia, deschis de Ziua Națională a României

2 decembrie 2017 Actualitate Eveniment


Pe lângă sentimentul de patriotism care se simte parcă mai puternic la Alba Iulia, de 1 Decembrie, cei care au ajuns în Capitala Marii Uniri, de Ziua Națională s-au bucurat și de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Parcul de Crăciun s-a deschis în Piața Cetății și are câte un pic din toate. Brad, perdea de lumini, patinoar, dar și câteva căsuțe cu bunătăți, unde putem găsi gustul copilăriei în turta dulce cu scorțișoară și o ciocolată făcută în casă.

Pe patine, cu un pahar de vin în mână sau doar admirând luminile ce acoperă Piața Cetății, sute de oameni s-au distrat de 1 Decembrie și în Parcul Sărbătorilor de Iarnă care s-a deschis de Ziua Națională a României, la Alba Iulia. Deși inaugurarea oficială va avea loc doar săptămâna viitoare și amenajările nu au fost finalizate, asta nu i-a oprit pe albaiulieni și pe musafirii orașului să se bucure de miile de beculețe și de imensul brad din inima orașului.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi inaugurat în data de 6 decembrie și va da startul unor serii de evenimente aproape zilnice care se vor încheia cu prezența lui Moș Crăciun, pentru că în Cetatea Alba Carolina și Crăciunul vine mai repede.

Cei mici își primesc darurile de la Moș, cei mari își încălzesc sufletele cu un colind și-un vin fiert, la Crăciunu din 21.

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.