Acasa

FOTO-VIDEO: Parcul Sărbătorilor de Iarnă va fi deschis, de 1 Decembrie, la Alba Iulia

28 noiembrie 2017 Actualitate Eveniment


Au rămas mai puțin de trei zile până când albaiulienii vor intra oficial în atmosfera sărbătorilor de iarnă. De 1 Decembrie, în Piața Cetății din Alba Iulia va fi deschis Parcul Sărbătorilor de Iarnă, punct de atracție pentru cetățenii din municipiu și turiștii care vor vizita orașul. Bradul, patinoarul sau căsuțele cu bunătăți și-au făcut deja apariția în zonă, toate acestea fiind acoperite de o cupolă din luminițe.

Marți dimineața, muncitorii și comercianții lucrau de zor la amenajarea instalațiilor de lumini și a căsuțelor din lemn unde vor fi comercializate produse alimentare și de artizanat. În Cetate, pe stâlpi au fost deja montate luminițe în formă de stea, cu logo-ul orașului.

Parcul Sărbătorilor de Iarnă va funcționa la Alba Iulia în perioada 1 decembrie 2017 – 1 februarie 2018.

Alte târguri de Crăciun au fost deschise deja, în această lună, la Cluj-Napoca (în Piața Unirii) și la Sibiu (în Piața Mare).

În trei ani, administrația locală din Alba Iulia a cheltuit aproximativ 800.000 de euro pentru închirierea instalațiilor de iluminat pentru sărbătorile de iarnă: 275.000 de euro în 2015, 220.000 de euro în 2016 și 300.000 de euro anul acesta pentru beculețe, poduri de lumini și alte decorațiuni din Parcul Sărbătorilor de Iarnă și restul orașului.• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.