Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • FOTO-VIDEO: Spațiu din centrul municipiului Alba Iulia, abandonat într-o mizerie greu de descris. Prefectura are și ea un birou acolo, dar nu vrea să știe de el

FOTO-VIDEO: Spațiu din centrul municipiului Alba Iulia, abandonat într-o mizerie greu de descris. Prefectura are și ea un birou acolo, dar nu vrea să știe de el

9 octombrie 2017 Eveniment


20171005_124855Saci cu hârtii, mizerie, uși căzute, mâncare uscată, haine, fecale și chiar un schelet de pasăre odihnesc încremenite de ani buni într-un spațiu situat la ultimul etaj al uneia dintre cele mai râvnite clădiri centrale din Alba Iulia. Este vorba despre câteva încăperi aflate la ultimul etaj al fostului sediu al CEC-ului, situat chiar deasupra sediului PSD Alba.

Liftul nu funcționează, dar se poate ajunge, destul de ușor, pe scări. Spațiul nu este încuiat, astfel încât oricine poate arunca o privire prin fostele arhive ale ADAS-ului sau poate citi o carte despre comerțul exterior, scrisă de ”profesorul” de la Antena 3, Dan Voiculescu, abandonată sub un munte de praf. 

Dacă imaginile arată degradarea extremă a spațiului, mirosul este pe măsură. Fecale, mâncare putrezită, haine abandonate, resturi de mobilier și saci întregi de maculatură, peste care tronează stingheră și rușinată stema României, atârnată într-un cui… cam așa arată aceste spații, abandonate în chiar centrul orașului.

Spațiile au mai mulți proprietari. Unul dintre ei este privat și, probabil este treaba persoanei respective cum îl întreține. De asemenea, la etaj mai dețin spații CEC și Prefectura Alba (un birou). Reprezentanții instituției par a nici nu ști despre el. Prefectul Dănuț Hălălai a spus că nu știe despre ce este vorba și ne-a ”orientat” spre o altă persoană din subordinea sa. Deși a fost întrebat doar despre ultimul etaj, prefectul a repetat de câteva ori: ”Știu că nu toată clădirea este a noastră”, după care convorbirea s-a întrerupt. Persoana indicată nu se afla în Prefectură și ni s-a recomandat ”să rezolvăm această discuție în altă zi”.

Am revenit a doua zi. Maria Pavel, șef serviciu în cadrul instituției, a infirmat că aceasta ar deține spații la ultimul etaj al imobilului, afirmație contrazisă de un fost prefect de Alba, care a spus cu certitudine că unul dintre birouri aparține Prefecturii.

[embedded content]

URL scurt: http://alba24.ro/?p=600770


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.