Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • FOTO: Zeci de amenzi și marfă de peste 48.000 de lei, confiscată de polițiști la Târgul Căciulilor din Blaj

FOTO: Zeci de amenzi și marfă de peste 48.000 de lei, confiscată de polițiști la Târgul Căciulilor din Blaj

7 decembrie 2017 Actualitate


Peste 30 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au acţionat, miercuri, pe raza municipiului Blaj, pentru asigurarea climatului de siguranţă publică şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, cu ocazia „Târgului Căciulilor” ce a avut loc în municipiu. Poliţiştii au constatat 4 infracțiuni, au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale şi au confiscat bunuri în valoare de 48.090 lei.

La data de 6 decembrie, cu ocazia Târgului Căciulilor ce a avut loc în municipiul Blaj, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi cu cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, au organizat o acţiune ce a avut drept scop asigurarea climatului de normalitate civică, combaterea faptelor de evaziune fiscală, prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului sau comise cu violenţă şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat 37 de poliţişti. Au fost verificaţi 36 de agenţi economici şi 79 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 39.680 lei, din care din care 13 pentru fapte de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 14 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 47 privind circulaţia pe drumurile publice, două privind paza bunurilor şi 2 la alte acte normative.

Poliţiştii au constatat 4 infracţiuni şi au confiscat articole vestimentare, bijuterii şi articole pirotehnice, în valoare de 48.090 lei, ce erau comercializate în mod ilegal.


• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.