Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • FOTO/VIDEO: Atac terorist la Londra cu 6 morți și 20 de răniți! MAE: ”Nu au fost raportați români printre victimele atentatului!”

FOTO/VIDEO: Atac terorist la Londra cu 6 morți și 20 de răniți! MAE: ”Nu au fost raportați români printre victimele atentatului!”

4 iunie 2017 Eveniment


atac la londraCel puțin 6 oameni au murit în această noapte într-un atac terorist produs în centrul Londrei, alți 20 fiind răniți. Trei teroriști au fost împușcați și uciși de polițiști însă autoritățile caută eventuali complici ai acestora. Potrivit Poliției Metropolitane, atacul a început sâmbătă noaptea târziu, când un autovehicul închiriat de teroriști cu câteva ore înainte, a intrat în pietonii care treceau pe Podul Londrei. După atac, ucigașii au părăsit mașina continuând să înjunghie oamenii din zonă. O serie de oameni au fost înjunghiați, inclusiv un ofițer de poliție care a răspuns apelului. 

”Ofițeri înarmați au răspuns foarte repede și curajos, confruntându-se cu trei bărbați suspecți care au fost împușcați mortal în Borough Market. Suspecții au fost împușcați la 8 minute după primul apel la urgențe. Suspecții purtau ceva ce semăna cu niște veste explozive, dar care s-au dovedit a fi false” a declarat un purtător de cuvânt al Poliției.

Martorii oculari au vorbit despre panică, în condițiile în care incidentele au izbucnit în vecinătatea unui punct important de transport public, într-o zonă înțesată de restaurante. Reprezentanții ambulanței au spus că între 20 și 30 de oameni au fost transporatați la șase spitale la care au fost deplasate și forțe de securitate.

Acesta a fost cel de-al treilea atac care a lovit Regatul Unit în acest an.

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că printre morți și răniți nu s-ar afla și români.

Imagini amator. Sursa: youtube.com

[embedded content]

 atac londra 2

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.