Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • IDENTITATEA bărbatului care s-a spânzurat pe pasarela de Partoș: Jurnalist, fost consilier de imagine al unui deputat PNL

IDENTITATEA bărbatului care s-a spânzurat pe pasarela de Partoș: Jurnalist, fost consilier de imagine al unui deputat PNL

5 iulie 2017 Eveniment


19849069_1490539011005838_1163010480_nBărbatul care s-a spânzurat luni pe podul de la Partoș este un jurnalist din Satul Mare. Cristian Matos de aproximativ 40 de ani  le-ar fi spus apropiaților că merge să facă o excursie în Munții Apuseni. Nu se cunosc motivele pentru care acesta a decis să își pună capăt zilelor.

Cristian a lucrat mulți ani în mass media județeană și regională, respectiv în promovare turistică sau consiliere politică. În peisajul sătmărean a ieșit în evidență după ce s-a certat la cuțite cu personaje importante din viața politică, atitudine care i-au adus și câteva procese. Acesta a fost consilier de imagine a deputatului PNL, Romeo Nicoară.

Ultima postare pe facebook a fostului jurnalist a fost legată de o problemă privind iubita sa.

„Pt toti cei care aseara au ras de ce i-au facut iubitei mele..va garantez ca o sa prefera-ti sa raspunde-ti in fata justitiei si nu a mea…Hristosi sa fiti nu o sa sa scapati…nici in mormant….va scot cu dintii !!!!” a scris acesta pe facebook.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581385


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.