Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • InfoTrafic: Lucrări de consolidare a terasamentului pe Autostrada Sibiu-Deva, în judeţul Alba. Recomandări pentru şoferi

InfoTrafic: Lucrări de consolidare a terasamentului pe Autostrada Sibiu-Deva, în judeţul Alba. Recomandări pentru şoferi

19 iulie 2017 Actualitate


lucrari autostrada zona aciliu_august 2015_13Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu – Deva, se vor executa, în această perioadă, diverse lucrări.

Între kilometrii 249 şi 248 (în zona Sibiu), pe banda a doua a sensului de mers Sebeş – Sibiu, se face o curăţare zonă mediană (miercuri, până în jurul orei 16.00).

La kilometrul 315 (în zona Sebeş – Pianu, judeţul Alba), în ambele sensuri, pe benzile unu şi de urgenţă – consolidare terasament (miercuri şi joi, pe direcţia Deva şi timp de aproximativ o lună pe direcţia Sibiu).

Conducătorilor auto le este recomandat să circule prudent în zonele de lucru şi să se asigure la efectuarea manevrei de schimbare a benzilor.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=584378


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.