Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Ioan Dîrzu: “După mulți ani, moții din Horea au ocazia să se elibereze de grupul celor care au retrocedat ilegal sau au defrișat în neștire pădurile, în frunte cu Corneliu Olar”

Ioan Dîrzu: “După mulți ani, moții din Horea au ocazia să se elibereze de grupul celor care au retrocedat ilegal sau au defrișat în neștire pădurile, în frunte cu Corneliu Olar”

9 iunie 2017 Actualitate
dirzu articol smallCondus de grandomanie și aroganță, Corneliu Olar, supranumit „Drujbistul Apusenilor”, nu poate concepe ca în comuna Horea să existe o competiție electorală, generată de candidatura domnului Florin Neag, un om onest, cinstit și apreciat de oamenii locului. Simțind că poate pierde frâiele puterii, a împins în față un candidat obedient care să poată duce mai departe afacerile personale ale familiei Olar.

În calitate de primar la Horea, Corneliu Olar a retrocedat terenuri care aparțineau de Primăria Arieșeni o „performanță” greu de egalat, și nu orice terenuri, ci tocmai cele de la baza unei pârtii de schi din zonă. De asemenea, Greenpeace a realizat un studiu în care comuna Horea apărea ca una din zonele cele mai defrișate, în mod abuziv din România. Simţind  valul de simpatie pentru candidatul PSD, Florin Neag, deputatul Olar mai face o încercare disperată de a-și păstra privilegiile și puterea în comună și cere demisia tuturor celor care vreau să aducă legea în făgașul normal și nu în folosul unui grup de interese.

După 20 de ani de hegemonie PDL, comuna Horea are nevoie de investiții serioase și de un primar corect care să urmărească interesele oamenilor și care le poate reda horenilor încrederea în comuna lor. Horenii s-au săturat de amenințări și vor o schimbare reală, un suflu nou în adminstrația locală, de un om serios, cinstit și responsabil, așa cum este Florin Neag candidatul PSD.

Oamenii trebuie să fie liberi să își aleagă primarul, iar legea trebuie respectată de toți, și asta trebuie să înțeleagă și deputatul Olar!

Duminică 11 iunie, votați un Primar adevărat, omul potrivit la locul potrivit! Votați Neag Ispas-Florin primar în Horea!

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba

(P)

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575850Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.