Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • JOI: Spectacolul “Sânziana şi Pepelea”, prezentat de Teatrul de Păpuşi “Prichindel” la Alba Iulia

JOI: Spectacolul “Sânziana şi Pepelea”, prezentat de Teatrul de Păpuşi “Prichindel” la Alba Iulia

14 noiembrie 2017 Actualitate


Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, la vizionarea cu public a spectacolului „Sânziana și Pepelea”, adaptare după Vasile Alecsandri de Cristian Pepino. Spectacolul face parte din programul premierelor din Proiectul managerial 2017 – 2020, cuprinse și în programul Alba 100, program dedicat sărbătoririi centenarului Marii Uniri și va avea premiera în 2018.

„Sânziana și Pepelea”, declarată de Vasile Alecsandri drept o „feerie națională”, este un spectacol în care firul narativ și personajele specifice basmului se prezintă cu mult umor, cu ironie și cu măiestria regizorală a lui Cristian Pepino. Aventură, poveste de dragoste, regi, zâne, zmei și duhuri ale pădurii se întâlnesc în povestea plină de farmec și de voioșie specific românească. Păpuși și actori se vor prezenta în fața voastră, dragi copii și părinți, profesori și educatori, cu bucuria jocului și cu frumusețea poveștilor care sunt doar ale noastre, ale românilor, transmit reprezentanţii teatrului.

Echipa spectacolului: regia artistică și adaptarea – Cristian Pepino, scenografia – Raluca Maria Aionițoaie și Remus Alexandru Gabor, muzica  – Levente Szöcs, distribuția: Ioana Bogățan, Irina Melnic, Teodora Popa, Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu și Tudor Popa, regia tehnică – Elena Madaras, lumini – Ovidiu Tămășan și Călin Popa, sunet – Florin Andrea, croitorie – Mirela Tămășan, mașiniști – Răzvan Laszlo și Horia Oarga, tâmplărie – Marin Goia. Manager teatru – Ioana Bogățan.

Urmare a începerii lucrărilor de reabilitare la sediul teatrului, toate spectacolele Teatrului de Păpuși „Prichindel” vor avea loc, începând cu această dată, la Casa de Cultură a Studenților.• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.