Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, declarație surprinzătoare despre partenerii locali din coaliție: Nu pot să spun că sunt fan PSD

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, declarație surprinzătoare despre partenerii locali din coaliție: Nu pot să spun că sunt fan PSD

16 iunie 2017 Actualitate
Ioan Lazar„Trebuie să recunosc, nu sunt fan PSD” a declarat președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr aflat la aceeași masă cu liderul social-democrat, Ioan Dîrzu. Într-un moment de sinceritate, Lazăr a spus că nu îi va ierta pentru ce au făcut la alegerile locale, când și-au pus mai mulți oameni în funcții, însă, trecând peste asta, sunt într-o alianță politică bună.

„Eu sunt foarte corect, nu pot să spun că sunt fan PSD, suntem într-o alianță de guvernare, într-o colaborare. Discuții am avut cu Dîrzu, am avut nenumărate, imediat după alegerile locale, la constituirea consiliilor locale și numirea viceprimarilor. Nu o să-i uit niciodată, și dacă pot îi taxez, că au fost incorecți în două localități, Valea Lungă și Baia de Arieș, unde noi am avut am avut cinci consilieri ei doi și, pe românește, ne-au tras-o și acolo, și acolo. Pentru asta n-o să-i uit niciodată. De acolo încoace, am avut o relație de colaborare foarte bună. Avem discuții tot timpul, negocieri, am participat cu dânșii și în campania de la Horea. Deci acum am avut o relație bună. În politică așa e, noi colaborăm”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta a precizat că este apropiat de PNL prin foștii colegi pe care îi are prieteni, dar în politică este mai apropiat de PSD.

Prezent la masă, președintele PSD Alba a dat de înțeles că nici cei de la ALDE nu au fost tocmai corecți în anumite situații, însă obiectivul lor este o schimbare în bine a județului Alba.

„Suntem oameni politici și să știți că la noi în partid este foarte  multă democrație față de alte partide. Normal că în anumite comune, noi am sugerat colegilor noștri că suntem într-o coaliție și trebuie să ținem cont de asta și să ne respectă. Sigur, nu au ținut chiar cont de asta. Suntem oameni politici, obiectivul nostru este ca și în județul Alba să se schimbe lucrurile și văd că trendul este unul bun”, a declarat Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577364Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.