Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • LIVE VIDEO: Actorul Marcel Iureș și jurnalistul Cătălin Ștefănescu, în „DIALOGURI”. Un fel de… ”Garantat 100%” la Sala Unirii din Alba Iulia

LIVE VIDEO: Actorul Marcel Iureș și jurnalistul Cătălin Ștefănescu, în „DIALOGURI”. Un fel de… ”Garantat 100%” la Sala Unirii din Alba Iulia

10 octombrie 2017 Eveniment


iures si catalin stefanescuMarcel Iureș și Cătălin Ștefănescu, două prezențe pe care rar le putem vedea la Alba Iulia, s-au pus „la masă” pentru a purta un dialog. Sala Unirii este gazda acestui eveniment inedit, care aduce la un loc două nume importante, din două domenii diferite. Un actor 100% și un jurnalist 100%.

Fie că pune o întrebare sau își ascultă interlocutorul, Ștefănescu zâmbește aproape constant, are acea uimire veselă a interlocutorului curios, e vesel, atent și firesc.

Pe de altă pare, Iureș, pare mai grav decât este de fapt, poate din cauza vocii de piept inconfundabile. Este firesc de  dezinhibat, de plăcut ca partener de disuție care face ca orice lucru pe care îl spune să devină, prin prisma experienței sale, profund.

Două firi diferite într-o discuție inedită. Evenimentul face parte din programului Festivalului Internațional de Teatru „Povești” de la Alba Iulia. Pe care puteți să o urmariți în direct la Alba24, în video LIVE de mai jos:

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602195


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.