Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • MIERCURI: Noi întreruperi în alimentarea cu APĂ POTABILĂ, în judeţul Alba, după lucrări la Autostrada Sebeş-Turda. Localităţi vizate

MIERCURI: Noi întreruperi în alimentarea cu APĂ POTABILĂ, în judeţul Alba, după lucrări la Autostrada Sebeş-Turda. Localităţi vizate

3 iulie 2017 Actualitate


lucrari apaÎn urma lucrărilor la lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, Apa CTTA Alba anunță că miercuri, 5 iulie, începând cu ora 2.00, va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru aproximativ 48 de ore, în vederea relocării aducțiunii DN800 Alba Iulia – SP Galda (FIR I).

Vor fi afectați consumatorii branjați la acestă aducțiune, situați între intrarea în Sântimbru sat și SP Galda, care au conexiune doar la FIR I.

„La punerea în funcțiune a aducțiunii și reluarea furnizării apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei, până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate”, au transmis reprezentanții Apa CTTA Alba.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581070


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.