Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • MIERCURI: Se întrerupe alimentarea cu gaze naturale în trei localităţi din Alba. Lucrări la reţeaua de distribuţie

MIERCURI: Se întrerupe alimentarea cu gaze naturale în trei localităţi din Alba. Lucrări la reţeaua de distribuţie

3 iulie 2017 Actualitate


Avarie-gazDelgaz Grid anunță sistarea alimentării cu gaze naturale pe mai multe străzi din Ocna Mureş și în localitățile Cisteiul de Mureş şi Micoşlaca din judeţul Alba, miercuri, începând cu ora 9.00, pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Delgaz Grid va sista serviciul de distribuţie a gazelor naturale miercuri, 5 iulie, începând cu ora 9.00, în localităţile Ocna Mureş (străzile: Digului, George Coşbuc, Lacului, Grădinii, Râului, Cuza Voda, Ecaterina Varga, Unirii, Mihail Kogălniceanu, Vadului, Stăvilari, Simion Bărnuţiu, Abatorului, General Dragalina, Zaharia Bârsan, Mihai Viteazu, O. Iosif, Steluţei, Macilor, Crişan, Măcelarilor, 9 Mai), Cisteiu de Mureş (integral) şi Micoşlaca (integral), pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţia a gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581047


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.