Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Motivul înlocuirii lui Marius Moga cu Adi Despot în juriul de la Vocea României: nu se poate dedubla!

Motivul înlocuirii lui Marius Moga cu Adi Despot în juriul de la Vocea României: nu se poate dedubla!

7 iulie 2017 Actualitate


Marius Moga Casting 2 Marius Moga nu se poate dedubla, contrar presei mondene. Acesta a fost înlocuit din juriul show-ului Vocea României cu solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, dar a rămas în juriul de la Vocea României Junior, întrucât cele două spectacole de televiziune se filmează împreună din motive care țin de costuri. Asta spre deosebire de sezonul trecut când s-au filmat separat. Acest detaliu important i-a obligat pe producători să ia o decizie cu privire la Marius Moga, care făcea parte din juriul ambelor emisiuni.

Pentru a nu încurca filmările, dar și pentru a-i lasat timp lui Marius să-și vadă și de proiectele de la casa sa de producție, s-a ajuns la această soluție. Prezența lui Moga în emisiunile PRO TV aduc atât rating cât și un plus de rigurozitate, au spus producătorii.

Înlocuirea lui Moga (35 de ani, din Alba Iulia) din juriul show-ului a stârnit foarte multe controverse și speculații. Adevărul este însă ceva mai banal.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581822


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.