Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Noutăţi pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp. Beneficiază de alte două opţiuni

Noutăţi pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp. Beneficiază de alte două opţiuni

7 iunie 2017 Actualitate
whatsapp video callNoi funcţii sunt disponibile pentru utilizatorii serviciului de mesagerie WhatsApp. Modul de distribuire a pozelor a fost îmbunătăţit, iar aceştia pot răspunde mai repede la mesaje. Deocamdată, noile opţiuni sunt disponibile doar pentru cei care folosesc iPhone.

WhatsApp oferă o varietate largă de distribuire a pozelor și videoclipurilor. Dar atunci când trimitem multe poze, fereastra de chat poate deveni încărcată cu multe poze și este incomod pentru utilizatori. Noua funcție permite o organizare mai bună a fotografiilor, așezându-le în grupuri de câte patru sau mai multe. Ele vor putea, de asemenea, să fie vizualizate în fereastra de chat, notează Mashable.

Nu doar organizarea pozelor s-a schimbat, dar au fost introduse și cinci filtre pentru modificarea pozelor: pop, black and white, cool, chrome și film. Putem edita de asemenea orice poză din telefon cu aceste filtre.

O a doua funcție introdusă de WhatsApp le permite utilizatorilor să răspunde mai repede și mai ușor la mesaje. Ei vor putea să răspundă oricărui mesaj cu un swipe în dreapta, grăbind astfel procesul de chat.

sursa: digi24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575129Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.