Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Percheziţii în Harghita la suspecţi într-un caz de furt lângă Baia de Arieş. Unul dintre ei a fost reţinut de poliţişti

Percheziţii în Harghita la suspecţi într-un caz de furt lângă Baia de Arieş. Unul dintre ei a fost reţinut de poliţişti

9 octombrie 2017 Actualitate


mascati politiaPoliţiştii din Baia de Arieş au identificat doi bărbaţi din judeţul Harghita ca persoane bănuite de comiterea, în septembrie, a două furturi din locuinţe, pe raza localităţii Brăzeşti. Unul dintre ei a fost reţinut. Pentru documentarea activităţii infracționale a persoanelor bănuite de comiterea furturilor, poliţiştii au efectuat trei percheziţii domiciliare, transmite IPJ Alba.

Vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Gheorgheni, judeţul Harghita, l-au identificat şi reţinut pe un bărbat de 33 de ani, din Gheorgheni, care este bănuit de comiterea a două infracţiuni de furt din locuinţă.

În 19 şi 20 septembrie, bărbatul, împreună cu alt suspect, de 40 de ani, din Gheorgheni, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi pătruns fără drept în locuința a doi cetăţeni din localitatea Brăzeşti şi ar fi sustras în total suma de 2.500 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor doi bănuiţi, poliţiştii din Baia de Arieş au efectuat trei percheziţii domiciliare, în județul Harghita, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a proveni din activităţi infracționale.

Faţă de bărbatul de 30 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de Pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru depistarea celuilalt participant la comiterea infracţiunilor de furt şi recuperarea prejudiciilor.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601817


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.