Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Peste 30 de polițiști de la IPJ Alba acționează suplimentar în perioada examenului de Bacalaureat 2017. Măsuri de siguranţă

Peste 30 de polițiști de la IPJ Alba acționează suplimentar în perioada examenului de Bacalaureat 2017. Măsuri de siguranţă

6 iunie 2017 Actualitate
masina politiePeste 30 de polițiști ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba acționează suplimentar, pentru ca examenul naţional de Bacalaureat să se desfăşoare în condiții de liniște, siguranță şi normalitate.

Pentru prevenirea evenimentelor negative şi asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a suplimentat dispozitivul curent care acționează pentru siguranța comunității.

Astfel, pe durata examenului național de Bacalaureat, 35 de poliţişti vor acționa, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 24 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, iar 11 sunt poliţişti de la rutieră.

Echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează siguranţa publică. În acest sens, cele 12 centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale polițiștilor.

De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

La nivel naţional, peste 3.500 de polițiști acționează suplimentar, pentru desfăşurarea în condiții de liniște și siguranță a examenului național de Bacalaureat la cele 1.737 de centre de examinare.

Vezi şi BACALAUREAT 2017: Peste 2.600 de candidaţi din Alba, înscrişi la examen. MARŢI, proba orală de Limba română. MODELE de subiecte

URL scurt: http://alba24.ro/?p=574954Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.