Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Administratie
  • Primăria Sebeş: Dezbateri publice, JOI şi VINERI, la Centrul Cultural “Lucian Blaga”. Extinderea Spitalului Municipal, modernizări de străzi şi lucrări la Piaţa “Dacia”

Primăria Sebeş: Dezbateri publice, JOI şi VINERI, la Centrul Cultural “Lucian Blaga”. Extinderea Spitalului Municipal, modernizări de străzi şi lucrări la Piaţa “Dacia”

17 octombrie 2017 Actualitate Administratie


Sebes centru primariaMunicipiul Sebeş aduce la cunoştinţa cetăţenilor că în această sătpămână organizează dezbateri publice pe teme de interes local.

Joi, 19.10.2017, la ora 16.30, în sala Gheorghe Maniu din cadrul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, B-dul Lucian Blaga nr.45, va avea loc dezbaterea publică a documentației tehnico-economice aferentă obiectivului de investiții : „Studiul de fezabilitate – Extindere Spital Municipal Sebeș”.

Vineri, 20.10.2017, de la ora 14.00, în sala Gheorghe Maniu din cadrul Centrului Cultural Lucian Blaga Sebeş, B-dul Lucian Blaga nr.45, va avea loc dezbaterea publică a documentaților tehnico-economice pentru obiectivele:

– ”Modernizare străzi : Orizontului, Zori Noi, Câmpului, Macului, Izvorului, Luncii, Cloșca – tronson începând cu trecerea la nivel cu calea ferată 211 Sebeș – Petrești, de la km 1+347, pe o lungime de 425 ml, din Municipiul Sebeș”– faza D.A.L.I.;

– ”Reamenajare acoperiș Piața Dacia” -faza D.A.L.I.;

– ”Modernizare strada Depozitelor” – faza D.A.L.I..

“Invităm toţi cetățenii interesați să participe la dezbaterea documentaţilor sus amintite”, transmite Primăria Sebeş.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=603728


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.