Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Prinsă pe stradă, de Poliţie, după ce a furat bunuri dintr-o unitate de învăţământ. Dosar penal pentru o tânără din Alba Iulia

Prinsă pe stradă, de Poliţie, după ce a furat bunuri dintr-o unitate de învăţământ. Dosar penal pentru o tânără din Alba Iulia

9 octombrie 2017 Actualitate


masina politieO femeie în vârstă de 29 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a furat bunuri dintr-o unitate de învăţământ din oraş. A fost prinsă de poliţie, la scurt timp după comiterea faptei, pe stradă.

Sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16.00, pe strada Nicolae Iorga din Alba Iulia, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat-o pe o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiu, care avea asupra sa un retroproiector şi cană, bunuri ce s-au dovedit a proveni din furt, transmite IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bunurile respective au fost sustrase de femeie, în jurul orei 15.30, dint-un birou al unei instituţii de învăţământ din municipiul Alba Iulia.

Prejudiciul, în valoare de 3.500 de lei, a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor instituţiei păgubite, iar faţă de femeia bănuită de furt a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=601815


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.