Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Proiect ANPC: Restaurantele amendate de Protecţia Consumatorului vor avea afişe de informare despre sancţiunile primite, pe uşile de intrare

Proiect ANPC: Restaurantele amendate de Protecţia Consumatorului vor avea afişe de informare despre sancţiunile primite, pe uşile de intrare

14 iulie 2017 Actualitate


cjpc alba comisariat judetean protectia consumatorului 1Într-un proiect ANPC se prevede obligaţia ca restaurantele ce au fost amendate de Protecţia Consumatorului să aibă afişe pe uşile de acces în care clienţii să vadă că acestea au fost sancţionate.

De asemenea, cei nemulțumiți de serviciile oferite vor putea reclama acest lucru la 112.

„Vrem ca pe ușa de intrare în restaurant, atunci când acel restaurant sau unitate de alimentație publică a fost sancționată contravențional, să existe o informare pentru consumatori ca în acel loc s-au găsit anumite abateri și care sunt”, a spus directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Paul Anghel.

Acesta a precizat că doar 10% dintre companiile verificate au probleme.

„E un procent destul de mic. Normal, în fiecare an s-a întâmplat să ne șocheze ori de câte ori găsim produse neetichetate sau expirate de 2-5 luni. Le oprim de la comercializare și se duc la distrugere”, a mai spus Paul Anghel.

sursa: digi24.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=583461


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.