Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Proiectul european „Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Brancultural” la Aiud. 20 de liceeni vor participa la ateliere de teatru în limba franceză

Proiectul european „Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Brancultural” la Aiud. 20 de liceeni vor participa la ateliere de teatru în limba franceză

4 iulie 2017 Actualitate


Proiect culturalProiectul cultural Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Bran beneficiază, pentru al doilea an consecutiv, de sprijinul Primăriei municipiului Aiud.  Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului cultural dintre municipalitatea aiudeană și orașul înfrățit Cusset din Franța și este realizat prin Compania de teatru Procédé Zebre.

Activitățile se vor derula pe o perioadă de trei săptămâni și vor fi centrate pe trei momente diferite. Astfel, în săptămâna 4 iulie-8 iulie 2017 vor avea loc la Aiud Atelierele de teatru în limba franceză la care vor participa 20 de liceeni coordonați de Fabrice Dubusset, directorul artistic al Procédé Zebre.

În perioada 10-14 iulie, acestor elevi li se vor alătura colegii din localitatea Hida, județul Sălaj, o echipă de actori profesioniști ai companiei Procédé Zebre și 4 tineri din orașul Cusset pentru a pregăti spectacolul de teatru Nocturnele în Cetatea Aiudului din 14 iulie 2017.

Proiectul continuă cu Nocturnele Castelului Bran 2017, eveniment care se va derula în perioada 17 -22 iulie 2017.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581218


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.