Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • SÂMBĂTĂ: Lucrări de toaletare a arborilor de pe strada Iuliu Maniu din Alba Iulia. Șoferii, rugați să nu parcheze în zonă

SÂMBĂTĂ: Lucrări de toaletare a arborilor de pe strada Iuliu Maniu din Alba Iulia. Șoferii, rugați să nu parcheze în zonă

13 octombrie 2017 Actualitate


toaletare pomi arbori copaci strada teilorPrimăria Alba Iulia anunță că sâmbătă, 14 octombrie, între orele 7.00 – 14.00, se vor efectua lucrări de toaletare a arborilor de pe strada Iuliu Maniu.

Posesorii de autovehicule sunt rugați ca în perioada planificată a lucrărilor (14 octombrie, între orele 07.00-14.00) să nu parcheze pe domeniul public menţionat.

„Acțiunea se va desfășura în colaborare cu echipaje ale Poliției Locale Alba Iulia care vor lua toate măsurile legale în vederea eliberării carosabilului de autovehiculele ce stânjenesc activitatea de toaletare a arborilor”, au transmis reprezentanții Primăriei Alba Iulia.

Foto: arhivă

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602760


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.