Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Şeful Direcţiei Antifraudă ANAF, Marin Marius Florea, demis din funcţie, de premier. Bogdan Stan, vicepreşedinte la Fisc

Şeful Direcţiei Antifraudă ANAF, Marin Marius Florea, demis din funcţie, de premier. Bogdan Stan, vicepreşedinte la Fisc

20 iulie 2017 Actualitate


masini antifraudaŞeful Direcţiei Antifraudă, Marin Marius Florea, a fost demis din funcţie de către premierul Mihai Tudose, potrivit unor decizii publicate în Monitorul Oficial. În locul acestui a a fost numit Daniel Mihail Tudor. De asemenea, şeful demis de la conducerea ANAF, Bogdan Stan, a fost numit vicepreşedinte al Fiscului.

Tot joi, premierul Tudose a semnat deciziile privind eliberarea din functie a vicepresedintelui ANAF, Sorin Cristian Giuvelea. Au fost numiti in functii de vicepresedinti ANAF Daniel Florin Anghel, Bogdan-Nicolae Stan (fostul sef al Fiscului, recent demis) si Nicolae Pietrareanu.

Daniel Mihail Tudor a fost director executiv adjunct pe inspecţie fiscală la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, responsabil pentru contribuabilii nerezidenţi, potrivit news.ro.

În luna martie, el a fost detaşat temporar ca secretar general adjunct al Ministerului pentru Mediul de Afaceri. În octombrie 2015, a fost pe lista de consilieri ai primarului interimar al Capitalei Ştefănel Dan Marin, cel care i-a succedat în funcţie lui Sorin Oprescu.

sursa: hotnews.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=584751


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.