Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Sprijin de la stat pentru antreprenorii care vor să participe la un târg de artizanat şi meşteşuguri. Buget total de 890.000 lei

Sprijin de la stat pentru antreprenorii care vor să participe la un târg de artizanat şi meşteşuguri. Buget total de 890.000 lei

12 octombrie 2017 Actualitate


mestesuguri populare alba iuliaÎntreprinzătorii cu mici afaceri handmade vor putea participa în acest an la Târgul Național pentru Artizanat și Meștesuguri. Statul oferă ajutor financiare nerambursabil, în acest sens.

Bugetul alocat de stat în anul 2017 este de 890.000 de lei pentru organizarea târgului, inclusiv decontarea unor cheltuieli cu transportul și cazarea antreprenorilor din zona handmade (artizanat și meșteșuguri), pentru a putea participa la cele trei zile de târg și seminare de specialitate.

Vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari și pentru produsele acestora (după caz), precum și cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfășurării evenimentului.
Pentru transportul produselor, suma maximă este de 2.000 de lei. Dacă beneficiarul se deplasează cu autoturismul personal, va primi contravaloarea a 7,5 litri carburant la 100 kilometri parcurși. Cheltuielile privind transportul vor fi decontate în baza documentelor justificative.

Pentru cazare, decontarea cheltuielilor este de maxim 1.600 lei/ beneficiar (patru nopți de cazare, nu mai mult de 200 lei/ noapte/ persoană.

La acest târg, sunt aşteptaţi 150 de antreprenori handmade.

Vor putea beneficia de finanțări întreprinderile mici și mijlocii (IMM), societățile cooperative (inclusiv societățile cooperative meșteșugărești mixte), persoanele fizice autorizate (PFA) care desfășoară activități economice în mod independent, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, precum și asociațiile profesionale sau fundațiile.

Înscrierile în acest program se vor putea face on-line, pe site-ul aippimm.ro, al Direcției Programe Antreprenoriat și IMM din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

sursa: startupcafe.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=602596


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

loading…

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.