Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • ȘTIREA TA pe Alba24: „Lecții” de parcări neregulamentare, „predate” de polițiștii locali din Sebeș

ȘTIREA TA pe Alba24: „Lecții” de parcări neregulamentare, „predate” de polițiștii locali din Sebeș

8 iulie 2017 Actualitate


politia locala trotuarTot mai multe parcări neregulamentare sunt sancționate de cetățeni, pe rețelele de socializare. Cei care sunt prinși în „off-side” sunt uneori chiar polițiștii, care ar trebui să fie un exemplu pentru conducătorii auto. Este și cazul unor parcări „neinspirate” suprinse recent de internauți, care îi au ca și protagoniști pe polițiștii locali din Sebeș.

Pe imaginile postate de cetățeni, polițiștii locali par să fi uitat de legislația rutieră atunci când au ales să își lase autoturismele de serviciu „cocoțate” pe trotuare.

„Lecțiile” de parcări neregulamentare, „predate” de oamenii legii, au fost surprinse la Sebeș și Alba Iulia.

„Parcă legea rutieră nu funcționează pentru ei. Noi ne trezim cu amenzi dacă parcăm astfel. Mă întreb, pe polițiști cine îi mai amendează?”, a scris un șofer, pe o rețea de socializare.

Vezi și UPDATE / ȘTIREA TA pe Alba24: Mașină de poliție cu roțile blocate, la Blaj. Orașul în care legea se aplică și pentru oamenii legii

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 pe Ştirea Ta pe Alba24.ro sau pe WhatsApp la numărul: 0728/ 950.998.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=581665


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.