Acasa
  • Acasa
  • Eveniment
  • SURSE: McDonald’s ar vrea să deschidă un restaurant și la Alba Iulia. Se caută locație și se analizează fluxul de posibili clienţi

SURSE: McDonald’s ar vrea să deschidă un restaurant și la Alba Iulia. Se caută locație și se analizează fluxul de posibili clienţi

20 iulie 2017 Eveniment


646x404Cel mai mare lanţ de restaurante de tip fast-food din lume, McDonald’s, intenţionează să deschidă un restaurant și la Alba Iulia. Se pare că în acest moment sunt în căutarea viitoarei locații. 

Albaiulienii care preferă meniurile McDonald’s ar putea să se bucure de ele chiar la ei în oraș. Potrivit unor surse, lanțul de fast-food ar putea deschide un restaurant în oraș.

Se pare că oficiali ai McDonald’s au purtat discuții atât cu reprezentanții Alba Mall, cât și cu administrația locală, pentru a găsi cel mai bun amplasament. Aceștia ar dori să cumpere un spaţiu pentru viitorul restaurant.

Deocamdată, analizează fluxul de oameni care ajung într-un sezon în Cealaltă Capitală.

Daniel Boaje, directorul general al McDonald’s, declara anul trecut, în cadrul emisiunii de business ZF Live, că pe lista oraşelor potenţiale pentru deschidere se numără Satu Mare, Focşani, Târgovişte, Alba Iulia şi Brăila.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=584422


Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.