Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Tânăr de 24 de ani din Iași, cercetat de polițiștii din Alba Iulia. A înșelat trei persoane prin metoda „Accidentul”

Tânăr de 24 de ani din Iași, cercetat de polițiștii din Alba Iulia. A înșelat trei persoane prin metoda „Accidentul”

7 iunie 2017 Actualitate
masini politiePoliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 24 de ani, din judeţul Iaşi, ca persoană bănuită de complicitate la 3 fapte de înşelăciune, comise prin metoda „Accidentul”.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe B.M.I., de 24 de ani, din Balş, judeţul Iaşi, ca bănuit de participarea la 3 fapte de înşelăciune, pe raza municipiului Alba Iulia, cu un prejudiciu total de 34.600 de lei.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 08.02-01.03.2017, în timp ce se afla pe raza municipiului Alba Iulia, a ridicat, în total, suma de 34.600 lei, de la 3 victime ale unor infracțiuni de înşelăciune, prin inducerea în eroare a acestora cu privire la faptul că membri ai familiilor lor au fost implicați în accidente rutiere.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a bărbatului.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575133Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.