Acasa
  • Acasa
  • Actualitate
  • Tehnologia, bat-o vina! Tabletele de 30.000 lei ale consilierilor județeni din Alba, ținute în sertar, acasă

Tehnologia, bat-o vina! Tabletele de 30.000 lei ale consilierilor județeni din Alba, ținute în sertar, acasă

24 noiembrie 2017 Actualitate


Consilierii județului Alba par să nu fie prieteni cu tehnologia sau sunt doar conservatori. Deși anul trecut au primit fiecare câte o tabletă pe care să o folosească în loc de teancul de hârtie pe care îl primeau lunar cu proiectele de hotărâre, aceștia refuză să se adapteze erei moderne și tehnologiei și vin la ședințe tot cu hârtiuța. 

Reprezentanții CJ Alba au decis anul trecut că este momentul să devină eco friendly și să renunțe la hârtie, în favoarea unei variante moderne.

Așa s-a ajuns la concluzia că varianta cea mai bună este tableta. Fiecare consilier a primit câte un astfel de gadget pe care să îl utilizeze în timpul ședințelor de CJ. Investiția a fost de 30.492 de lei, fiecare tabletă fiind în valoare de 942 de lei. Doar că investiția a fost mai mult degeaba, pentru că ședințele se țin tot cu pixul și foaia.

Din cei 33 de consilieri, doar 2 vin la ședințe cu tabletele, resul nu au renunțat încă la teancul de hârtie.

Întrebați de ce nu folosesc tablete, consilieri spun că nu au nevoie, pentru că se pregătesc și merg la ședințele de comisii.

„Este mult mai complicat și, odată ce majoritatea vin la comisie, știu toate punctele de pe ordinea de zi. Să o iei, să o cari cu tine, nu mai este nevoie. Am materialul cu ordinea de zi și pe asta discutăm la comisie”, spune consilierul Gheorghe Feneșer.

„Eu îmi schițez de acasă de pe tabletă. Și astăzi am avut un sigur proiect la care am avut întrebări, restul au fost în regulă”, spune fostul primar din Meteș, Traian Ursaleș.

• sursa: www.alba24.ro

Commentarii


, , , , , , , , , , ,

Distribuie

Lasa un răspuns

Adresa de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate cu %s.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.