
„Tezaurul gastronomiei românești/Borșuri și ciorbe”, cartea de rețete a lui Mihai Tatulici, lansată miercuri la Alba Iulia
6 iunie 2017 Actualitate
Jurnalistul Mihai Tatulici ajunge miercuri la Alba Iulia pentru a-și lansa cartea de rețete „Tezaurul gastronomiei românești/Borșuri și ciorbe”. Acest volum este prima tentativă de evaluare istorică a mâncărurilor româneşti din ultima sută de ani şi de poziţionare a ţăranului român în spaţiul gastronomiei internaţionale. Lansarea va avea loc de ora 15.00, la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia în Sala Unirii.
„Tezaurul gastronomiei româneşti – borşuri şi ciorbe” cuprinde totalitatea reţetelor create în spaţiul României Mari de la începuturi şi până astăzi.
Potrivit promotorilor acestui album, lucrarea conţine 184 de reţete de bază şi 424 de variante ale acestora.
Lucrarea va fi prezentată de:
· prof. univ. dr. Ioan Bocşa – Conservatorul ,,Gheorghe Dima” din Cluj Napoca
· prof. univ. dr. Radu Munteanu
· dr. Gabriel Tiberiu Rustoiu – managerul Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia
· Av. Dr. Mihai Baco, decanul Baroului Alba.
După lansare, autorul va semna autografe celor care își vor achiziționa cartea.
URL scurt: http://alba24.ro/?p=575012

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!
Tweet
• sursa: www.alba24.ro
Commentarii
Atlas FM "Tezaurul gastronomiei românești/Borșuri și ciorbe", ACTUALITATE, Alba, alba iulia, Atlas FM, mihai tatulici, SOCIAL, stiri, stiri din alba
Distribuie |